Logotip de Adolescents.cat

4 trucs per mantenir una relació a distància

per Redacció, el 14 d'abril de 2021 a les 06:00
Tenir una relació de parella a distància és complicat, no ens enganyarem. Costa molt no tenir a prop la persona que estimes, no poder sentir-la ni compartir moments. 
 
Gràcies a la tecnologia, cada vegada és més fàcil i suportable tenir una relació a distància. Xatejar, fer videotrucades, enviar-se fotos instantànies, comunicar-vos en qualsevol moment ... Tot això hi ajuda.

Però també hi ha altres factors no tecnològics que poden ajudar-te a equilibrar bé una relació a distància. Cada situació és diferent, i la manera de funcionar depèn molt si aquesta llunyania és escollida, si ha estat imposada o si us vau conèixer estant ja lluny l'un a l'altre. També influeix el temps que hagueu passat abans junts en persona o convivint, així com la qualitat i profunditat de la vostra unió. 

A continuació us donem 4 consells per aconseguir que la relació a distància funcioni. 

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: