Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 15 de març de 2021 a les 13:34
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!


 



Versió sense playbuzz
Noia, 16 anys 
Anem al mateix institut però a classes diferents. No em parles gaire, però la veritat és que només el fet de mirar-te ja em serveix. Tenim bastantes amigues en comú, però així i tot sempre intento apropar-me a tu. Ets preciosa en serio i quan em mires em quedo hipnotitzada, em flipa el teu rollo i la teva manera de ser. 

Noia, 16 anys 
Jugues a bàsquet la tgn i ets el 8. Portes serrell i tens els cabells marrons com els ulls. Tens un any menys que jo i ets súper simpàtica i extravertida. Et veig poc... Tant de bo veure't cada dia i poder-te dir el que sento, però no m'atreveixo. 

Noia, 17 anys 
Ets el meu crush des de fa uns 3 mesos. Ens vam conèixer per la festa de Cap d'Any tot i que jo ja sabia qui eres. Ets alt amb els cabells castanys i arrissats. Ets 04, com jo. Hem coincidit més d'un cop, però no hem parlat gaire. Tinc moltes ganes de menjar-te la boca. Tenim amics en comú, així que és qüestió de temps que tornem a coincidir. 

Noi, 13 anys 
Ets una noia baixeta amb els ulls foscos, cabells castanys foscos i sempre que parlem ens fem un fart de riure. M'agrades des que em vas demostrar aquell caràcter que tens en el projecte de socials de fa gairebé un any. Sóc un noi ros, castany, amb els ulls blaus i alt. T'estimo de veritat. 

Noia, 14 anys 
Ja no puc més. Estic enamoradíssima de tu, els teus cabells amb aquests rínxols i els teus ulls verds que transmeten tendresa i confiança... Em tens boja. Ets un noi més alt que jo i això m'encanta i les teves bromes i el teu somriure m'alegren el dia. Menja'm la boca ja si us plau. 

Noia, 16 anys 
Doncs som millors amics des de fa un any més o menys i no vivim molt a prop la veritat. A més de 200km. Em portes agradant des de fa bastant per com ets i com em cuides. Quan toques la guitarra i cantes m'enamores encara més. A l'estiu ens vam liar quan et vas quedar a dormir a casa meva. Per a tu no va ser res, però jo tinc aquell moment gravat. M'encantes. 

Noi, 19 anys
A vegades al matí cap a les 9 veig a una noia baixeta i amb plataformes al metro. Baixa a Plaça Espanya. Té els cabells morenos i va escoltant música. Fa cara d'adormida, però és adorable!


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: