Logotip de Adolescents.cat

Coneixes aquests aesthetics? Descobreix quin és el teu!

per Redacció, el 17 de març de 2021 a les 06:00
Si tens Tik Tok, Instagram...segur que t'has adonat que hi ha tendències molt concretes que defineixen molt l'estil dels adolescents i joves. Te'n presentem algunes de les més populars. Quina és la teva?

E-girl


Cabells tenyits de colors estridents (a vegades en metxes frontals), MOLT coloret rosa o vermell i fins i tot dibuixos de pigues o cors negres a les galtes. Roba de colors forts, com negres o vermells, estampats amb ratlles o quadrats. Clips als cabells, chokers, i joieria platejada.

VSCO girl


Son essencials uns texans boyfriend, bambes blanques i sandàlies del tipus birkenstock a l’estiu. Si tens els cabells llargs, no pot faltar un coletero amb un monyo desordenat o una cua ben alta. Molts seguidors d’aquesta estètica fan servir cantimplores Hydroflask. 

Soft girl


L’escala de colors son els pastels, vermells roses, i en general colors suaus, tal com suggereix el nom. Estampats florals. Pot anar acompanyat d’algun accessori més edgy, com unes botes amb plataforma o un delineador d’ulls punxegut, però en conjunt ha de ser romàntic i dolç. Hi juguen també les cues altes amb coleteros i els clips.

Grunge


És un look absolutament vintage que ha de transportar a qui el porta als 80 o als 90. Faldilles curtes estampades amb plaid, roba mesh i, sobretot, botes de plataforma. Tot plegat es pot acompanyar de joieria metàl·lica o de punxes. Pels cabells, sempre pentinats típics dels 90, cues altes i liles. 

Cottagecore


És un look vintage que vol situar la persona qui la porta en una casa de camp antiga, potser al S. XIX. Estampats florals, vestits llargs rígids i amb volants, teles de seda, cabells recollits i arrissats. És una estètica natural i desenfadada però amb un aspecte cuidat i fi. 

Normcore


Bàsicament, portes roba normal. El teu estil es basa en els clàssics. Texans, sabates, samarreta i jersei. I mai, absolutament mai, passa de moda. 

Art "hoe"


Aquest estil es caracteritza per les combinacions poc habituals d’estampats i una alta varietat de colors. És una estètica molt experimental i, realment, no té límits. S’origina a Tumblr, quan la comunitat LGTBI i negra expressa les seves opinions polítiques a través de collages.

Light i dark academia


Imita l’estil d’escola privada britància típic de sèries, amb un toc edgy. Camises grans, americanes, faldilles amb mitjons alts i, sobretot aquest any, jerseis oversize sense mànigues. Com bé diuen els seus noms, l’estil dark s’associa a colors foscos i més similars al grunge, així com en el light imperen més el blanc i el beige.

Baddie


És bàsicament el look bàsic de tota influencer. Roba cara, cabells ben pentinats i sovint recollits cap enrere, i un maquillatge ben fet i cuidat. La roba que porten sol ser arrapada i afavoridora de les corbes del cos.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: