Logotip de Adolescents.cat

Aquestes són les sèries amb més escenes de sexe

per Redacció, el 12 de març de 2021 a les 12:27
Quina sèrie conté més escenes de sexe? Aquesta és la pregunta que el portal UberKinky es va proposar respondre. Per a fer-ho, els autors de l'estudi van analitzar les ficcions de diverses plataformes i van comptar, un per un, els moments sexuals de cada una d'elles. 

Però això no és tot, sinó que també van examinar quants minuts durava cada escena hot, quantes escenes d'aquest tipus hi havia per capítol, quin percentatge suposaven...En fi, van elaborar un informe força extens sobre la importància del sexe en les sèries. Us resumim els resultats:

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: