Logotip de Adolescents.cat

Hi ha alguna plataforma per veure obres de teatre? Sí i amb el Carnet Jove tens descompte

per Redacció, el 12 de març de 2021 a les 10:49
Tots i totes sabem on anar a buscar una sèrie o pel·lícula: Netflix, HBO, Amazon Prime...hi ha moltíssimes webs que ofereixen milers de continguts audiovisuals. Ara bé, i si ens ve de gust mirar una obra de teatre asseguts/des al sofà de casa? 

Doncs també és possible gràcies a Playtheatres, una plataforma especialitzada en arts escèniques i única a l'Estat. Hi trobaràs espectacles d'arreu del món i molt variats: comèdies, thrillers, drames, musicals...

A més a més amb el Carnet Jove tens dos mesos de subscripció gratis i si et subscrius un mínim d'un any, t'emportes un 25% de descompte en la tarifa anual! Si només t'interessa veure una obra en concret, però, que sàpigues que també gaudeixes d'un 10% de descompte en les tarifes de lloguer. Et portem alguns dels continguts top de la plataforma. 

 





 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: