Logotip de Adolescents.cat

Curtmetratges per quan tens ganes de pensar una estona

per Redacció, el 22 de març de 2021 a les 06:00
 Aquí ningú té temps per mirar pel·lícules. Sigui per un treball de ciències socials, una estona de pausa o perquè tens un dia reflexiu, aprofita aquests curts que, clarament, et faran reflexionar una estona sobre la teva existència. 

Steve Cutts - Man i Man 2020


Steve Cutts és un creador que fa metratges de molt (molt) curta durada, però que et deixaran tocat la resta de la setmana. Aquests dos son els meus preferits, sobre la destrucció de l'home del planeta, però si visites el seu canal de YouTube en trobaràs molts més. 


The Gift - Who are you?


Imagina't que li preguntes a algú "Qui ets?" i et respon amb la seva història de vida. És el cas d'aquest curt. Et servirà per preguntar-te, sorpresa, qui ets. 


Marshall Curry - The Neighbour's window


Aquesta pel·lícula curta ha guanyat un Òscar. Et farà apreciar el que tens i millorar la teva empatia amb els altres, que a tots ens fa falta. Totalment recomanat!

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: