Logotip de Adolescents.cat

La tècnica per arribar a l'orgasme només amb la ment

per Redacció, el 11 de març de 2021 a les 12:39
Es pot arribar a l'orgasme només amb la ment? Segons diversos estudis fets en els darrers anys, podem arribar a experimentar una sensació molt similar a la del clímax utilitzant només els pensaments. 

El 1992, per exemple, un grup d'investigadors va realitzar un estudi en què "mesurava" les respostes dels participants en tenir un orgasme mental. Conclusió? Aquest tipus de plaer també genera lubricació, augment de la pressió sanguínia, acceleració del cor... Igual que passa quan experimentem un orgasme físic. 

women pleasure GIF by Refinery 29 GIFs
I com es pot arribar a l'orgasme només amb la ment? A través de la respiració i l'energia orgàsmica. Almenys així ho assegura Barbara Carrellas, sexòloga i educadora. La seva tècnica consisteix en concentrar l'energia i la respiració a l'estómac. Un cop fet, recomana moure els malucs amunt i avall, al ritme de la nostra respiració. Tot això ha d'anar acompanyat de pensaments eròtics i de molta concentració: d'estar totalment centrats en nosaltres mateixos. 


El cert és que arribar a l'orgasme només amb la ment no és senzill, però els que ho han provat asseguren que és una sensació molt plaent i un "entrenament" per millorar les relacions sexuals.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: