Logotip de Adolescents.cat

7 coses que hauries de fer abans d'acabar l'institut

per Redacció, el 10 de març de 2021 a les 10:21
A alguns de vosaltres potser ja us queda poc per acabar l'institut i començar una nova etapa. Si us trobeu en aquest moment, us plantegem algunes coses que podeu fer abans de deixar enrere l'ESO o el Batxillerat. Són propostes que hem trobat en diferents rànquings i també idees escrites pels usuaris a les xarxes socials. Si bé potser ara no els hi doneu importància, en un futur faran que recordeu el passat amb nostàlgia.


 


Versió sense playbuzz

Grava una conversa amb els teus/ves amics/gues
Amb el mòbil, enregistra un moment en què estigueu parlant. En un futur t'agradarà recordar aquelles converses espontànies en què arreglàveu el món.

Fes una llista de reproducció amb les cançons que escoltes
Així tindràs la banda sonora d'una etapa de la teva vida. A gairebé tots ens agrada escoltar cançons del passat i posar-nos nostàlgics.

Agraeix a professors/es la seva ajuda
Si algun o alguna professor/a t'ha ajudat en especial, fes-li saber. No només el faràs feliç a ell, també et sentiràs millor tu. 

Fes una llista de desitjos i guarda-la
Si ho fas, al cap d'uns anys, podràs recordar quins eren els teus objectius a l'institut i com han canviat (o no).

Sincera't
Si hi ha algú amb qui t'hagis portat malament o tens alguna cosa pendent amb alguna persona, ara és el moment de demanar perdó i de dir la veritat. Un cop acabat l'institut cadascú agafa el seu camí i hi ha alguns companys/es amb qui potser no tornaràs a coincidir.

Fes-te una sessió de fotos amb les persones que estimes
Abans d'acabar les classes del teu últim any, aprofita al màxim el temps amb els teus amics/gues: fes-t'hi fotos, mostra'ls que els estimes, passa les tardes amb ells/es...són records que mai oblidaràs.

Redacta una carta sobre el futur dels teus amics/gues
Feu un llista amb tots els noms de les persones de la colla, i que cadascú/na de vosaltres escrigui al costat de cada nom com s'imagina que serà la vida d'aquella persona d'aquí a uns anys. Quan en un futur us ho llegiu, segur que us farà il·lusió.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: