Logotip de Adolescents.cat

5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir

per Redacció, el 13 de març de 2021 a les 06:00
Abans que s'acabi el dia, us compartim algunes de les curiositats que més ens han cridat l'atenció a la redacció d'Adolescents.cat. Esperem que les trobeu interessants!

 


Versió sense Playbuzz:

L'última cabina de telèfon que queda a Barcelona tindrà una segona vida com a punt d'intercanvi de llibres. La cabina és al carrer del Lledoner, d'Horta Guinardó, des del 1966. Un cop rehabilitada, s'instal·larà a la plaça Meguidó, prop del punt on es troba ara. 

"Paper de merda per a un temps de merda". Aquest és l'eslògan que un taller català ha fet servir per promocionar el seu nou producte: paper fabricat amb femtes de burro català. No és broma. 

Hi ha paraules en altres idiomes que no tenen traducció en un sol mot en els altres. N'hi ha algunes de molt boniques com Mamihlapinatapei (Yagán), que significa la mirada de desig que comparteixen dues persones tímides quan s'agraden.

Neurapraxia, aquest és el nom científic de l'expressió "se m'ha adormit un peu o un braç". Aquesta sensació es deu a una compressió temporal dels nervis deguda a una mala postura. El 60% de les vegades que tenim mal de cap, és perquè estem deshidratats. Prova de beure aigua abans de prendre't cap medicament, si et passa, és que et faltava hidratació.

Les persones rosses tenen més cabells que les morenes, tot i que el tenen més fi i dèbil. De fet, la gent rossa compta amb una mitjana de 150.000 cabells, la castanya amb 110.000, la morena 100.000, i la pèl-roja amb 90.000.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: