Logotip de Adolescents.cat

5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir

per Redacció, el 6 de març de 2021 a les 06:00
Abans que s'acabi el dia, us compartim algunes de les curiositats que més ens han cridat l'atenció a la redacció d'Adolescents.cat. Esperem que les trobeu interessants!
 


Versió sense Playbuzz:

Fa uns dies una noia de 19 anys, l’Elisabeth Muñoz, va evitar una tragedia a Lleida. El conductor de l’autobús on viatjava va perdre el coneixement amb el vehicle en marxa. Ella, sense pensar-ho, va agafar el volant i va conduir el bus durant uns 300 metres. Gràcies a ella no hi va haver cap accident ni ningú va resultar ferit.

Les taques de les jirafes ens ajuden a saber la seva edat. Com més fosques són, més vell és l’animal.

El poble de Houtouwan, situat a la illa de Shengshan a la Xina, fa anys que està deshabitat…pels humans. I és que malgrat no viure-hi persones, sí que hi habiten éssers vius: està ple de plantes i vegetació.

Les cases són cares, però hi ha llocs on comprar-se una vivenda és pràcticament imposible. Aquest és el cas d’Atherton, a Califòrnia, un poble on la casa més barata val 2,3 milions d’euros.

Un multimilionari japonès busca companys de viatge per anar a la Lluna. Es diu Yusaku Maezawa i ha convidat vuit persones perquè l’acompanyin en un viatge al voltant de la Lluna que ha de fer la companyia SpaceX d’Elon Musk l’any 2023. Només demana que siguin persones majors d’edat, que siguin solidàris  i que estiguin disposats/des a ajudar els altres membres de l’equip.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: