Logotip de Adolescents.cat

Aquest estudi desmunta una de les creences més esteses sobre la sexualitat

per Redacció, el 2 de març de 2021 a les 11:21
Segons un estudi publicat a la revista Journal of personality and social psychology l'heterosexualitat com a tal no existeix. És a dir, d'acord amb el científic, Ritch Savin-Williams, líder de la investigació no hi ha cap persona que pugui dir que és "completament heterosexual".

Per arribar a aquesta conclusió, els investigadors van analitzar les respostes fisiològiques que tenien homes i dones en visualitzar diferent tipus de material eròtic. Després d'examinar els resultats, el grup de científics va observar que tots els participants havien expressat desig sexual a través de la dilatació de les pupil·les mentre veien com persones del seu mateix sexe tenien relacions.

Tot i que els resultats us puguin semblar sorprenents, el científic Ritch Savin-Williams va assegurar en una entrevista que ja se'ls esperava. "No em sorprenen. Hem intentat descobrir com és la gent realment. De vegades hi ha persones que són d'una determinada manera, però creuen que s'han de presentar d'una forma diferent davant la societat per ser acceptats", assegurava.


 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: