Logotip de Adolescents.cat

Què és la sociosexualitat?

per Adolescents.cat, el 7 de març de 2021 a les 08:11
En els últims anys ja s’han definit molts tipus d’orientació sexual diferents (aquí pots veure els més freqüents). Recentment molts psicòlogues i sexòlegs estan parlant d’un nou tipus d’orientació sexual: la sociosexualitat.

I què és exactament la sociosexualitat?



Fa referència a la preferència per mantenir relacions sexuals casuals només pel plaer físic, sense que hi hagi cap vincle emocional entre els participants ni compromís.

Algú que s’identifiqui com a sociosexual, preferirà mantenir relacions íntimes amb moltes parelles sexuals sense establir cap compromís ni relació romàntica amb elles.


El terme de sociosexualitat el va definir el biòleg i sexòleg Alfred Kinsey en la primera meitat del segle XX, és a dir fa un segle. 

Com veiem no és exactament una nova orientació sexual, sino un nou concepte per a una conducta sexual que ha existit sempre i que moltes persones practiquen. I per què ara se li posa nom? Doncs perquè antigament això estava molt mal vist i es mantenia en secret, però a dia d’avui està molt més normalitzat.

Creus que podries ser sociosexual o coneixes algú que ho sigui?


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: