Logotip de Adolescents.cat

7 «green flags» que fan que ens enamorem d'algú: hi estàs d'acord?

per Redacció, el 5 de març de 2021 a les 06:00
Segur que molts coneixeu el significat de l'expressió "red flag". Fa referència a aquelles coses que no encaixen, que no acaben de concordar i fan saltar les alarmes a la teva ment.

Per, això, des de la redacció hem volgut donar la volta a aquesta qüestió i hem fet un recull de tuits que la gent ha fet virals per contrarestar l'efecte de 'red flag' de Twitter. Algunes persones han volgut posar una mica de llum amb el moviment "green flag": comportaments que fan que t'enamoris o t'interessis més per aquella persona.

Hi esteu d'acord?

 
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: