Logotip de Adolescents.cat

La UAB posa en quarantena tots els estudiants de la Vila Universitària per un brot de Covid-19

per Redacció, el 25 de febrer de 2021 a les 16:51
La Universitat Autònoma de Barcelona posa en quarantena tots els residents i estudiants de la Vila Universitària arran de l'esclat d'un brot de coronavirus a les seves instal·lacions, segons informa El Periódico.

Així ho ha explicat el rector de la UAB, Javier Lafuente, en un comunicat dirigit als estudiants de Bellaterra. Les primeres informacions diuen que hi ha 24 casos confirmats i uns altres 20 estudiants estan a l'espera de rebre el resultat de la prova PCR, segons va avançar el Diari Ara.


El Departament de Salut ha informat la universitat del brot i la UAB ha obert un expedient informatiu per esbrinar l'origen dels contagis. Els estudiants que han donat positiu i els que encara no han rebut el resultat de les proves estan aïllats en pisos buits de la Vila Universitària, i la majoria tenen símptomes lleus o són asimptomàtics.

Salut ha explicat que els estudiants susceptibles de participar en el cribratge ja han estat avisats des de la universitat. Aquest es farà a través de personal d'Atenció Primària de l'Institut Català de la Salut (ICS), que s'encarregarà de fer les proves PCR entre les 15.00 i les 20.00 hores d'aquest dijous i les 9.00 i les 15.00 hores de divendres en una sala de l'Edifici Blanc, al costat de l'hotel.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: