Logotip de Adolescents.cat

Diuen que existeixen 6 tipus d'infidelitat: en què consisteix cada una?

per Adolescents.cat, el 6 de març de 2021 a les 06:00
Hi ha diferents tipus d'infidelitat? Quines són les diferències entre cada una? La psicòloga Lara González explica els diversos tipus d'engany que existeixen.


1.Microinfidelitats


Aquest tipus d'infidelitat és molt subtil. Es basa a seguir el joc a alguna persona i suggerir-li per mitjà de missatges que estàs interessat en ell/a, sense dir en cap moment que tens parella.


2.Física


Es produeix quan una persona crea algun tipus d'amistat amb algú que i 'atrau i per qui sent un fort desig sexual. Quan la parella pregunti, l'altra persona emmascararà la infidelitat sota el paraigua de l'amistat.

3.L'online o virtual


Aquest tipus d'infidelitat s'ha disparat durant el confinament i, actualment, és la més recurrent. Es tracta d'intercanviar fotos pujades de to amb una altra persona que no és la teva parella o tenir-hi converses sexuals.


4.La sexual


Com el seu nom indica, consisteix en buscar la satisfacció sexual amb una persona que no és la teva parella. Segons diverses enquestes, en el 68% dels casos les persones que cometen aquest tipus d'infidelitats asseguren que el sexe amb la seva parella no és bo.

5.L'emocional


Aquest tipus d'engany comença per la necessitat que té una persona de cobrir una part més emocional i afectiva. Segons la psicòloga Laura González, si veus que la teva parella t'està descuidant de manera afectiva, podries acabar-li sent infidel si no t'hi comuniques i li expresses el que sents.

6.Per venjança


Es produeix quan una persona té sexe amb algú que no és la seva parella perquè ha descobert que ell/a li ha estat infidel.


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: