Logotip de Adolescents.cat

4 sèries noves per començar aquest març

per Adolescents.cat, el 1 de març de 2021 a les 06:00
Aquest març arriben noves sèries a les diferents plataformes. Us fem un recull de les noves produccions:

1. Step Up


Aquesta sèrie inspirada en les pel·lícules de 'Step Up', se centra en la vida del fundador de l'acadèmia de ball més famosa, Sage Odom. La seva vida personal, amorosa i professional es barregen quan la Colette, una col·laboradora d'Odom,  vol convertir-se en molt més que la seva mà dreta.
On es pot veure? Starzplay. Quan? A partir del 5 de març.

2.Bombay Begums


Cinc dones de diferents generacions de l'Índia afronten i redefineixen les nocions d'ambició, empoderament i identitat en el difícil món de la banca de Bombay.
On es pot veure? Netflix. Quan? A partir del 8 de març.

3.Genera+ion


Sèrie que segueix a un grup molt divers d'estudiants de secundària. L'exploració de la seva sexualitat els fa plantejar-se les seves creences conservadores sobre l'amor, la vida i la família.
On es pot veure? HBO. Quan? A partir del 11 de març.

4.La Templanza


Adaptació de la novel·la de María Dueñas, ambientada a finals del segle XIX. Ens explica la història de Soledad Montalvo i Mauro Larrea, i posa damunt la taula la importància de les segones oportunitats.
On es pot veure? Amazon Prime Video. Quan? A partir del 26 de març.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: