Logotip de Adolescents.cat

7 secrets d'adolescents catalans que mai han confessat a ningú [VOL. 437]

per Redacció, el 24 de febrer de 2021 a les 15:12
Arriba una nova edició amb totes les confessions que ens feu arribar a la redacció d'Adolescents.cat!

Per cert, que el llibre 500 SECRETS ADOLESCENTS segueix sent el llibre juvenil més venut d'aquestes últimes setmanes! El preu és de 9,95€, i hi trobareu més de 300 secrets inèdits mai publicats i un recull dels més forts que s'han escrit al llarg d'aquests ultims mesos.


 


Versió sense playbuzz
Noia, 16 anys 
Estic enamorada del meu profe del conservatori (és jove i molt guapo) i em vaig crear un Instagram fals per seguir-lo perquè em feia vergonya fer-ho amb el meu usuari personal. 

Noi, 17 anys 
La meva millor amiga mai sabrà m'he liat amb el noi del qual ella està totalment enamorada des de fa bastant. Aquest cap de setmana em vaig liar amb ell tot i que ell diu que és hetero Ara em sento malament per haver-li amagat, què faig? 

Noia, 19 anys 
Digueu-me rara, però la pell 100% depilada em fa una mica de fàstic, com si fos antinatural, sobretot tocar-ho. Per això, i perquè és molt car i molt molest, no em depilo quasi mai. Que cadascú faci el que vulgui, però crec que també estic guapa així. 

Noia, 15 anys 
Sempre que vaig a un lavabo, m'és igual si és el meu o el d'una altra persona, sempre m'he de treure un moc i enganxar-lo en algun lloc, com per marcar que jo he estat allà. L'amago a algun lloc molt amagat i el pròxim cop que hi torno miro si encara hi és. 

Noia, 18 anys 
La meva millor amiga està passant per una mala situació amb els diners a casa seva. Darrerament m'estic inventant coses que li dec, com ara alguna cosa que m'ha pagat perquè jo no portava diners, perquè em sap molt greu que estigui així. Crec que ho veu que m'ho invento però li fan tanta falta que fa veure que sí... Em fa molta llàstima la veritat. 

Noi, 17 anys 
Si us plau digueu-me que no sóc l'única persona que després de cagar, en comptes de netejar-se amb paper higiènic es neteja amb les tovalloles humides de nens petits, des de petit que les faig servir i ja m'he acostumat i penso que sóc l'únic que les fa servir perquè cap dels meus amics té a casa seva. 

Noia, 16 anys 
Aquestes últimes setmanes he demanat de sortir per anar a fer una volta sola. Els meus pares es pensen que fumo o que quedo amb algú d'amagades, però el que no saben és que realment vaig al banc on vaig quedar per primer cop amb el meu ex. Em porta tants records i emocions que em costa molt aguantar-me les llàgrimes, encara l'estimo i em costa superar-ho... Allà em poso cançons que em recorden a ell.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: