Logotip de Adolescents.cat

Actors i actrius van ser acomiadats en ple rodatge

per Redacció, el 27 de febrer de 2021 a les 06:00
Hi ha actors i actrius de Hollywood, que, malgrat ser molt bons intèrprets han perdut la feina pel seu comportament, per baralles amb els seus companys o per dir el que pensen sense manies. Aquí en teniu alguns exemples.

Anne Hathaway


L'actriu va ser acomiadada i substituïda per Katherine Heigl a la pel·lícula 'Knocked Up' després de mostrar el seu malestar per una escena on es mostrava explícitament el moment del part de la protagonista. Hathaway la va catalogar de "masclista".
Anne Hathaway GIFs - Get the best GIF on GIPHY


Ashton Kutcher


L'actor va estar a punt de protagonitzar 'Elizabethtown', però va ser substituït per Orlando Bloom. Kutcher, anys més tard va reconèixer en una entrevista que en aquells moments no va ser prou disciplinat i va anar massa a la seva. 
Top 30 Ashton Kutcher GIFs | Find the best GIF on Gfycat

Megan Fox


L'any 2010 l'estudi Paramount Pictures va anunciar que Megan Fox no participaria en la tercera entrega de 'Transformers'. Va ser el productor de la pel·lícula, Steven Spielberg, qui va acomiadar l'actriu després que aquesta fes unes polèmiques declaracions on comparava el director, Michael Bay, amb Hitler.
MEGAN FOX — 𝐌𝐞𝐠𝐚𝐧 𝐅𝐨𝐱

Richard Gere


Gere, un dels actors més famosos de Hollywood havia de protagonitzar juntament amb Sylvester Stallone 'Black Jackets. Días felices', però les constants disputes entre els dos actors als assajos van fer que el director es decidís per Stallone.
A Bunch of Gif Hunts — Richard Gere gif hunt
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: