Logotip de Adolescents.cat

Què preguntar per saber si vol lligar amb tu o només vol amistat

per Adolescents.cat, el 22 de febrer de 2021 a les 06:00
Quants cops has viscut aquesta sensació? Coneixes a una persona, tot va bé i sembla que teniu una connexió més enllà de l'amistat, però no estàs gaire segur/a de fer el primer pas. L'ideal en aquests casos seria preguntar-ho amb naturalitat i sense vergonya, una cosa que sembla senzilla, però que en realitat no ho és. Per això, us portem algunes preguntes i frases que han compartit diversos mitjans, com Código Nuevo, poden fer que s'aclareixin més les coses.

Com seria la teva cita ideal?


Aquesta pregunta suggereix que t'interessa la cara més romàntica de l'altra persona. Està clar que mostres un interès que va més enllà d'una simple amistat. També pots descriure com seria una cita ideal per a tu i podeu elevar el coqueteig si hi ha interès per l'altra part.


Com creus que sóc?


Aquesta pregunta és molt bona, sobretot si es fa cara a cara. Li estàs donant pas a l'altra persona a què et descrigui i en la seva resposta veuràs quines coses valora de tu. En les seves paraules, pots descobrir si hi ha un interès romàntic o si es queda en un pla menys sentimental.

Experiència secreta


Quan li preguntes per algun secret, estàs suggerint que vols que la intimitat creixi. Si una persona només et veu com un amic, respondrà sense pensar-s'ho molt, però si té un interès romàntic segurament donarà voltes a què t'explica abans de fer-ho.

Què és per a tu la felicitat en una relació


Aquesta pregunta pot donar pas a què parleu de les relacions passades, de les coses bones i dolentes que us han aportat. Quan es parla d'aquest tema amb profunditat, probablement existeix la curiositat de saber com viu l'altre l'amor. Aquest fet indica un cert interès romàntic que va més enllà de l'amistat.
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: