Logotip de Adolescents.cat

Així serà la nova protagonista de Los Bridgerton

per Redacció, el 19 de febrer de 2021 a les 09:45
Per fi s'ha resolt un dels interrogants més esperat de la sèrie de Netflix que arrassa entre la gent jove, Los Bridgerton.

Ha estat a través d'Instagram per on s'ha conegut la identitat de la protagonista de la segona temporada. I és una de les actrius d'una altra sèrie estrella de la plataforma: Sex Education.


És la Maeve? És l'Aimee? No, es tracta de l'Olivia, Simone Ashley a la vida real. Així ho ha confirmat Julia Quinn, l'escriptora de les novel·les en què es basa la sèrie d'època.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julia Quinn (@juliaquinnauthor)



Quin paper interpretarà la Simone?


La primera temporada es va centrar en la relació de la Daphne i en Simon (Phoebe Dynevor i rege-Jean Page) i aquesta segona tindrà com a protagonistes a l'Anthony Bridgerton i la Kate, el fitxatge que encarnarà la Simone Ashley.
 

La nova incorporació serà una noia molt intel·ligent, atractiva i que pertany a l'alta societat. Precisament és la germana d'Edwina, l'estrella que teoricament hauria de ser la parella del jove Bridgerton, però no serà així.

L'Anthony haurà de fer mans i mànigues per demostrar-li a la Kate que ja no és el vividor d'abans i ara vol posar seny. El 'salseo' està servit. 

Bridgerton GIF by NETFLIX

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: