Logotip de Adolescents.cat

Quins moviments ens fan arribar més a l'orgasme? Aquest estudi ho revela

per Redacció, el 18 de febrer de 2021 a les 16:32
Quins tipus de moviments ens donen més plaer a l'hora d'estimular el clítoris? Aquesta és la pregunta que es van proposar respondre un grup d'investigadors de la Universitat d'Indiana. Per a fer-ho van entrevistar més de 1.000 dones a qui van demanar diversos aspectes sobre la seva sexualitat. 

Resultat? La majoria de les enquestades van assegurar que per arribar a l'orgasme, tant en parella com soles, s'estimulaven el clítoris de manera suau. És a dir, gairebé totes preferien tocar-se (o que les toquessin) exercint poca pressió damunt les parts íntimes.


Grapefruit Fingering GIF by bjorn
Pel que fa al tipus de moviment, un 63% va afirmar que els agradava notar la sensació dels dits, damunt el clítoris, movent-se de dalt cap a baix. Així mateix, més del 50% de les entrevistades va confirmar que els moviments circulars damunt els punts erògens també els proporcionaven molt plaer.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: