Logotip de Adolescents.cat

Idees per fer-te fotos a casa i petar-ho a xarxes socials

per Adolescents.cat, el 20 de febrer de 2021 a les 06:00

La pandèmia s'ha carregat moltes coses, i definitivament passem més temps a casa. Així que aquí et deixem unes quantes idees per si estàs confinat o simplement passes la tarda a la teva habitació, i tens ganes de fer-te fotos diferents!


Juga amb els miralls


No et conformis amb un selfie clàssic al mirall del lavabo o del tocador. Juga amb trossos de vidre, amb miralls petits i angles poc convencionals. Si tens jardí o balcó, pots jugar amb el cel, els paisatges o els edificis de fons. 


2. Flors i plantes


Les flors donen a qualsevol fotografia un toc de color. Si edites les fotos amb efectes que les facin semblar antigues o analògiques, aporten un look vintage. Segur que tens alguna planta per casa per utilitzar!



3. Banyera


Vols un toc més indie o alternatiu a les teves fotografies? Doncs si tens banyera és una bona opció. Plena o buida, és igual, depèn del toc que li vulguis donar a la foto. Alguns fins i tot s’aventuren a omplir-la, barrejar l’aigua amb llet o pigment blanc, i tirar-hi flors o peces de fruita. L’efecte és espectacular!


4. Teixits semi-transparents


Alguns teixits que no son del tot opacs, combinats amb la llum a través de la finestra, projecten senefes sobre la pell. D’això, a casa, segur que en tens! Fins i tot pots fer-ho amb les cortines, o altres objectes que tinguin textura. 



5. Purpurina


Si ets fan d’Euphoria aquesta és la teva. Et pots col·locar purpurina sobre la pell o bé, per exemple, bufar-la i veure l’efecte que queda. És important també combinar-ho amb la llum i el flash, ja que de nit, l’efecte amb el contrast és molt més impactant. 


6. A través de la finestra


Entra una llum fantàstica i no ho vols desaprofitar? Doncs posa’t davant la finestra. Fer fotos des de l’altra banda aportarà textura i dimensió al resultat final. 


Has provat cap d'aquests trucs?

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: