Logotip de Adolescents.cat

Aquests són els tipus de penis i vulva més comuns

per Redacció, el 17 de febrer de 2021 a les 12:29
Algunes persones escriuen al consultori d'Adolescents.cat demanant si és normal que el seu penis estigui corbat o que la seva vulva tingui els llavis molt grans. Doncs sí, és completament normal: no tots els òrgans genitals tenen la mateixa mida ni el mateix aspecte. 

Segons diversos estudis, es poden definir diverses tipologies de penis i vagines, i tenir-los d'una determinada manera no és ni millor ni pitjor. I és que l'important no és l'aspecte, sinó conèixer bé la nostra anatomia i explorar-la. 

A continuació us portem els tipus de genitals més comuns perquè pugueu veure clarament que no tots són iguals. Sigui com sigui, si la forma de la vostra vulva i penis no s'assembla a cap dels dibuixos que trobareu més avall, no us preocupeu. Com hem dit, es tracta d'una classificació genèrica, però existeixen molts més tipus de parts íntimes.


 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: