Logotip de Adolescents.cat

24 curiositats que mai t'havien explicat sobre 5 sèries mítiques

per Adolescents.cat, el 31 de març de 2021 a les 06:00
Segurament, molts i moltes de vosaltres heu vist aquestes sèries mítiques, ara bé, en sabíeu aquestes curiositats?



'Dark'


1. Els guionistes en comptes de treballar per línies argumentals, primer van treballar TOTS els personatges que volien que apareguessin a la sèrie, un total de 72.

2. L'impermeable groc del Jonas està inspirat en el que porta Marty McFly a la pel·lícula 'Back to future'.

3. En alguns moments de la sèrie hi podem veure un pomer o el Noah tallant una poma. No és una casualitat, ja que en la religió cristiana simbolitza la fruita prohibida del paradís, aquella que no es pot menjar. En aquest cas els guionistes de la sèrie l'utilitzen per simbolitzar el perill.

4. L'actor que interpretava a Wöller, Leopold Honung, va patir un accident dies abans de començar el rodatge, això va fer que els guionistes adaptessin i incloguessin seqüeles de l'accident al seu personatge.

5. Molt poques coses d'aquesta sèrie alemanya obeeixen a la casualitat, de fet, fins i tot el nom del poble, Winden, té un significat: en alemany 'wind' és twist o gir, cosa que pot fer referència als diversos girs argumentals i, temporals que té la sèrie.

'Friends'


1. Bruce Willis va sortir a la sèrie com el pare d'Elisabeth, l'estudiant que surt amb el Ross, perquè va perdre una aposta amb Mathew Perry (Chandler).

2. A l'episodi de 'The one when no one's Ready' es va gravar sencer al set de l'apartament de la Monica per falta de pressupost.

3. Els actors i actrius de Friends es van negar a gravar l'any 1997 si tots ells no cobraven el mateix salari.

4. El nom dels capítols "the one..." o en castellà "en el que..." fa referència a la forma col·loquial en la qual la majoria de la gent es refereix als episodis de sèries.

'Gambito de Dama'


1. Tot i que representa que la Beth Harmon viu als Estats Units el cert és que la majoria d'escenes van ser gravades a Berlín.

2. Garry Kasparov, un dels millors jugadors d'escacs del món, i Bruce Pandolfini van ser els assessors d'escacs de la sèrie.

3. L'actriu Anne Taylor-Joy va confessar en una entrevista que mai havia jugat als escacs i que no en tenia ni idea quan va començar a gravar la sèrie.

4. Gabriele Binger, la dissenyadora de moda va incorporar el patró del tauler d'escacs a tots els vestits de Beth Harmon.

5. El personatge de Benny Watts està inspirat en Bobby Fischer, el nen prodigi dels escacs.

'Pretty Little Liars'


1. La cançó de la capçalera de la sèrie va ser suggerida per Ashley Benson (Hanna).

2. La majoria dels actors i actrius de la sèrie ja sabien qui era 'A', excepte Lucy Hale, ja que no és massa bona guardant secrets.

3. El cognom 'DiLaurentis' és un anagrama, si modifiques les lletres es pot escriure 'Liars United'.

4. Va ser la sèrie més vista i amb més interaccions a Twitter fins que 'The Walking Dead' va aparèixer.

5. Caleb (Tyler Blackburn) el nòvio de Hanna no existeix als llibres.

'Sex Education'


1. Asa Butterfield va fer un càsting per a la pel·lícula de Spider-Man l'any 2017, però finalment Tom Holland va ser l'escollit. Per això a l'habitació del seu personatge hi ha un dibuix del superheroi amb una 'X'.

2. La sèrie és un homenatge a les pel·lícules de John Hugles, 'The breakfast club' i 'Pretty in pink'.

3. La sèrie mai ha revelat ni l'any ni on es localitzen els personatges, però podem intuir que es troben en l'època actual.

4. Ncuti Gatwa va fer el seu propi maquillatge per la sèrie, per aconseguir-ho va haver de veure molts tutorials de YouTube.

5. A Emma Mackey (Meave) li molesta que la comparin amb l'actriu 'Margot Robbie' per la seva aparença física, ja que vol que el públic se centri en el seu treball com a actriu.




 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: