Logotip de Adolescents.cat

Així era la Melyssa de La Isla de las Tentaciones quan era adolescent

per Redacció, el 17 de febrer de 2021 a les 10:02
Des que va participar a La Isla de las Tentaciones, Melyssa Pinto s'ha convertit en un fenomen a les xarxes socials. Amb més d'1 milió de seguidors, ja és imatge d'algunes marques i promociona productes de moda i bellesa. 

De fet, segons el diari El País, la Melyssa s'emporta uns 2.000 euros per cada publicació patrocinada. Per tant, tenint en compte que fa unes 10 col·laboracions publicitàries mensuals, ingressa 20.000 euros només a través d'Instagram. 
 

Ara bé, com era l'exconcursant de La Isla de las Tentaciones abans de ser famosa? Ella mateixa ho ha volgut mostrar en un vídeo publicat a Outdoor. En la gravació, la Melyssa comenta que ha passat per molts estils diferents i que ha portat looks dels quals s'avergonyeix una mica. Malgrat tot, ha decidit compartir imatges de la seva adolescència per evidenciar que les èpoques passen i tots canviem. Aquí en teniu algunes.

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: