Logotip de Adolescents.cat

Què està passant amb la Britney Spears?

per Redacció, el 17 de febrer de 2021 a les 10:37
Sempre ha estat la princesa del pop. La que omplia estadis i va compondre grans temes com "Oops! I Did It Again", "Baby One More Time" o "I'ma Not A Girl, Not Yet A Woman".  Britney Spears va ser pionera a anar vestida igual amb el seu nòvio, Justin Timberlake, va fer-se un apassionat petó amb Madonna i va actuar ella soleta a la Super Bowl. Però alguna cosa li ha passat.

Baby One More Time Dancing GIF by Britney Spears


Un documental ho explica tot 


De la nit al dia, es va rapar el cap, li van prendre la custòdia dels seus fills i va perdre la seva autonomia legal. Hi ha una dita que diu "No tot són flors i violes", i el documental "Framing Britney Spears" (ho podríem traduir com a "Retratant Britney Spears") ho ha deixat ben clar. El reportatge, que es pot veure a la plataforma HULU i ha estat produït pel diari The New York Times, explica com la Britney va anar perdent brillantor a poc a poc.


Ningú fora del seu cercle sabia què li passava, però consumia drogues, cantava borratxa en els seus concerts i es lesionava. I el públic, en lloc de preguntar-se per què ho feia, es reia de la seva “bogeria" i fins i tot justificava que li passéssin coses dolentes.

Britney Spears GIF

Incapacitada per prendre decisions


Fins que el 2008, el seu pare (Jaime Spears), un senyor que mai va mantenir contacte amb ella i que la Britney odiava (al menys, això és el que ha dit en diverses entrevistes) va passar a ser el seu supervisor i tutor legal per una ordre judicial.

Per exemple, actualment la cantant necessita el permís del seu pare per conduir, per votar, per gastar-se els seus propis diners o per casar-se!! Tampoc pot fer entrevistes sense el seu consentiment. I només si els passen abans el guió!

#FreeBritney


Arran d’aquest context, ha sorgit el moviment #FreeBritney. Pretén alliberar la cantant de la tutela legal del seu pare, quan ella està a punt de complir 40 anys. També denuncia el tractament masclista que els mitjans sempre li han donat i la pressió social que ha estat sotmesa.

Per ara el documental l’han vist milions de persones i ha remogut alguna consciència. Per exemple, precisament el seu exnòvio Justin Timberlake ha fet un post a Instagram demanant perdó i reconeixent que no la va tractar bé quan tocava.

També s’ha mullat l’actriu Sara Jessica Parker, que ha escrit a Twitter: #FreeBritney.  
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: