Logotip de Adolescents.cat

La peculiar urgència sexual que ha compartit un infermer i està arrasant a Twitter

per Redacció, el 16 de febrer de 2021 a les 11:03
L'infermer José Contarini s'ha convertit en viral després de compartir el dia de Sant Valentí la peculiar urgència que va arribar a l'hospital. Tal com podeu veure en el tuit, una parella va acudir a urgències perquè ella tenia "encallada" una maduixa a la vagina. 

Un cas que us pot semblar estrany, però que és més habitual del que sembla. I és que són moltes les persones que han hagut d'anar al metge per haver-se introduït objectes/aliments a les parts íntimes. 

 

Experimentar en el sexe no té res de dolent, però cal anar amb molt de compte a l'hora d'utilitzar certs productes. Es recomana sempre fer servir articles eròtics pensants expressament pel plaer i les relacions, ja que si no podem tenir problemes i causar-nos infeccions.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: