Logotip de Adolescents.cat

Per què hi està havent tanta polèmica amb la sèrie Bridgenton?

per Redacció, el 16 de febrer de 2021 a les 11:27
La sèrie 'Bridgerton' ha estat acusada per alguns fans de "glamouritzar" les relacions tòxiques. En concret critiquen la relació entre la Daphne i el Duc de Hastings, el qual en molts moments té comportaments egoistes i poc empàtics. 

Segons el psicòleg Seth Gilligan, a la sèrie hi podem veure de manera freqüent una actitud coneguda com a reforç intermitent, que es basa a fer sentir bé a la teva parella i posteriorment criticar-la per causar-li inseguretats. 


20 senyals que t'ajudaran a evitar les relacions tòxiques




La relació tòxica també es fa evident en les mentides que es diuen els dos personatges i en els seus comportaments contradictoris. I és que, malgrat l'atracció sexual, són pols oposats que no s'entenen en molts aspectes. Alguns espectadors pensen que és perillós normalitzar relacions com les dels protagonistes de Bridgerton, basades més en el sexe que en la comunicació i el respecte mutu. L'heu vista? Què en penseu?
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: