Logotip de Adolescents.cat

5 pelis perfectes per a una primera cita

per Adolescents.cat, el 21 de febrer de 2021 a les 08:29
Ara que no es poden fer gaires plans, una de les millors opcions per a una primera, segona o desena cita és mirar una pel·lícula en companyia. Per això avui te'n compartim 5 que sabem que us estovaran molt el cor i faran que els sentiments flueixin com l'aigua!

“A todos los chicos: para siempre” (2021)



És la tercera i última part de la saga “A todos los chicos”. En aquesta ocasió, mentre Lara Jean Covey es prepara per l’últim any d’institut i el començament de la vida adulta, un parell de viatges trascendentals li fan replantejar com seria la vida amb la seva família, amics i en Peter després de la graduació.



“Alguien especial” (2019)



La Jenny (Gina Rodriguez) és una aspirant a periodista musical i acaba d’aconseguir la feina dels seus somnis en una mítica revista, per això està a punt de traslladar-se a San Francisco. El problema és que enlloc d’intentar tenir una relació a distància, el seu nòvio amb el que porta 9 anys decideix tallar amb ella. Les seves millors amigues seran claus per ajudar-la a superar-ho.



“Cómo deshacerte de tu jefe” (2018)



Comença sent un drama laboral que s’acaba convertint en una peli romàntica. Dos joves tenen uns superiors molt complicats així que monten un complot per ajuntar els seus caps intentant que es relaxin. La cosa es complica, però en sorgeix una preciosa història d’amor.



“Y todo cambió” (2018)



Aquesta història passa a Camden Town, Londres. La Simone és una mare soltera que, en una nit de festa, se sent atreta per un atractiu desconegut amb un passat complicat. Una trobada que farà reviure molts sentiments que ja no recordaven. S’enamoraran?



“Algo para recordar” (1993)



Tom Hanks i Meg Ryan van fer tres pel·lícules romàntiques junts durant els 90. Una d’elles és aquesta preciosa història d’amor. En Sam fa poc que ha perdut a la seva dona i es queda trist i acompanyat del seu fill. Quan arriba Nadal, el seu fill diu que no vol regals, sinó una mare que el cuidi i els faci companyia. El nen truca a la ràdio i explica la seva història. L’Annie és una oient que queda atrapada per les paraules del nen. No volem explicar més perquè val molt la pena!


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: