Logotip de Adolescents.cat
patrocinat

Diferents modalitats de batxillerat i cicles que segurament no coneixies

per Redacció, el 16 de març de 2021 a les 06:00
Coneixes tots els tipus de Batxillerat que hi ha? Saps quins cicles formatius de grau mitjà i superior pots cursar? Tranquil, hi ha tanta oferta educativa que és normal que estiguis ple de dubtes. És per això que durant els pròxims dies anirem publicant articles sobre les diferents opcions que tens un cop acabat l'ESO. 

Avui ens volem centrar en estudis poc coneguts i descobrir-te formacions que potser no sabies que existien, com ara el Batxillerat Dual; el Batxillerat d'Arts Escèniques, Música i Dansa, i els Cicles de Grau Mitjà de Tècnic en Sistemes Microinformàtics i Xarxes i de Tècnic en Electromecànica de Vehicles Automòbils . T'expliquem una mica més sobre ells. 

 


 

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: