Logotip de Adolescents.cat

5 sèries adolescents que segurament no sabies ni que existien

per Adolescents.cat, el 13 de febrer de 2021 a les 06:00
Us portem una llista de cinc sèries de la plataforma Netflix que potser que no coneixíeu, però que us poden agradar.

1.'Greenhouse Academy'


La història d'un col·legi d'elit a Califòrnia, una barreja entre 'El internado' i 'Harry Potter' on els alumnes estan dividits en diverses cases i competeixen en proves fins a descobrir un inquietant secret. Una barreja d'amor i thriller que segur que no podràs parar de mirar.

2.'Teenage Bounty Hunters'


Sterling i Blair són dues germanes bessones que als seus 16 anys han decidit fer un gir a la seva avorrida vida i convertir-se en caça-recompenses mentre gestionen els típics embolics de l'institut.

3.'Degrassi: Next Class'


Explica el dia a dia dels estudiants d'un institut i els seus problemes amb l'amor, l'abús escolar i també, les seves inseguretats amb el sexe.

4.'Haters Back off'


Explica la història de la Miranda Stings, una jove que està convençuda que algun dia serà famosa gràcies a YouTube. Una comèdia amb la qual no podràs parar de riure.

5.'Love 101'


Un grup d'estudiants intenta trobar parella a la seva professora preferida perquè no se'n vagi del poble i es quedi amb ells. A la sèrie hi veurem històries d'amor, amistat i també sobre la recerca d'un mateix/a.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: