Logotip de Adolescents.cat

Un noi es desperta després de 10 mesos en coma i no sap res de la pandèmia

per Redacció, el 11 de febrer de 2021 a les 07:00
 Joseph Flavill, un noi de 19 anys de Burton upon Trent, un poble del Regne Unit, s'ha despertat després de 10 mesos en coma. Un vehicle el va atropellar provocant-li una lesió traumàtica cerebral molt greu. Va ser el març del 2020 i ara, quan s'ha despertat, ha trobat el món completament diferent. 

Metges i familiars ara s'estan intentant comunicar amb ell, amb moltes dificultats. Encara no ha transcedit si durant el temps que ha estat en coma ha retingut estímuls i de forma incsoncient s'ha assabentat de com el Covid-19 ha transformat la societat. 

 

Els familiars del noi han fet declaracions al diari britànic The Guardian i asseguren que no saben per on començar a explicar-li tot el que ha passat: "La seva consciència està començant a millorar ara, però no sabem què sap. Fa un any, si algú m'hagués dit el que havia de passar durant l'últim any, no crec que m'ho hagués cregut". Els familiars més propers asseguren que en Joseph trigarà un temps a assimilar-ho tot plegat. 

El més icònic del cas



La història no acaba aquí. El més icònic del cas és que en Joseph ha estat contagiat dues vegades de coronavirus mentre estava en coma a l'hospital. A priori, ell no va patir, però sí que ho va fer la seva mare.

Per exemple, va anar a felicitar el seu fill el dia del seu aniversari, mentre estava ingressat, amb EPIs i sense poder-lo tocar. Tampoc sabien si algun dia es tornaria a despertar. No només havien de suportar l'estrés i l'angoixa del confinament, sinó que també el dubte de si havia perdut el seu fill o no. 


Una situació similar



Aquest cas recorda molt als participants de l'última edició d'Operación Triunfo. Mentre el hospitals catalans es col·lapsaven, els joves cantants vivien a l'acadèmia totalment aïllats del que passava a l'exterior. 
 
El programa de Gestmusic finalment es va suspendre el 16 de març entre llàgrimes de professors i alumnes. 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: