Logotip de Adolescents.cat
Vots dins una urna. | Adrià Costa

Educació i universitats: què ha promès cada partit si guanya les eleccions del 14-F?

Les propostes de les diferents formacions, resumides

Vots dins una urna. | Adrià Costa
per Cèlia Forment Bori, el 10 de febrer de 2021 a les 11:54
En les eleccions al Parlament de Catalunya del proper 14 de febrer, els joves teniu l'oportunitat de decidir quin serà el pròxim govern.

Està en joc si es donarà resposta a totes aquelles problemàtiques i preocupacions de les generacions més joves com poden ser l'atur juvenil, l'accés a l'habitatge, o la formació obligatòria i postobligatòria.

Però sovint costa saber què proposen els partits polítics als programes electorals directament per als centenials o millenials. Per donar-vos les eines per triar quina formació política us representa millor i pot defensar els vostres interessos hem agafat els seus respectius programes i hem resumit totes aquelles propostes dels partits que van dirigides al jovent.

A continuació podeu consultar totes les propostes de cada partit amb representació parlamentària en relació amb l'educació, -ja sigui a l'ESO, batxillerat, a la universitat o professional-: Esquerra Republicana de Catalunya, Junts per Catalunya, Partit Socialista de Catalunya, En Comú Podem, CUP, PDeCAT, Ciutadans i Partit Popular.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: