Logotip de Adolescents.cat

7 veritats de l'amor que ens hagués agradat aprendre abans

per Redacció, el 27 de febrer de 2021 a les 06:00
Les relacions amb els amics/gues i amb la parella ens regalen experiències inoblidables i també ens ensenyen lliçons que acabarem tenint en compte en el futur. Molts cops, però, sobretot en les relacions sentimentals, les coses s'aprenen quan tot acaba. Aquí en teniu alguns exemples.

1.La teva felicitat no depèn de la teva parella

Has de ser feliç per tu mateix/a, el teu benestar no ha de dependre exclusivament de la persona que tens al costat.

2.L'amor no es pot forçar

No pots forçar l'amor, si algú no sent el mateix que tu, el millor que pots fer és apartar-te'n i seguir el teu camí, per molt que costi.

3. Amb l'amor no n'hi ha prou
Els sentiments que tens cap a una persona no garanteixen que tu i l'altre funcioneu com a parella. Cal molta comunicació i comprensió perquè la relació tiri endavant.

11 fun ways to spice up a long distance relationship | HelloGiggles

4. La teva parella no endevina el que penses
Si esperes que l'altra persona es comporti o faci el que tu desitges, et frustraràs. Ni la teva parella ni tu teniu el poder de llegir-vos la ment. Si vols alguna cosa li has de dir.

5. No està bé intentar canviar a la teva parella
S'ha d'intentar entendre a l'altra persona, ja que tots dos podeu aprendre alguna cosa de l'altre i així sentir-vos còmodes en la relació. Ara bé, si no hi ha manera d'arribar a acords i us esteu barallant constantment, és millor que us replantejau les coses.

6. Comparar no serveix de res
Totes les parelles són diferents, cada una té les seves coses bones i dolentes.

7.Es millor està sol que mal acompanyat
És una realitat. Si t'aferres a una relació que no funciona, t'estàs tancant les portes a conèixer persones amb qui potser ets més compatible.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: