Logotip de Adolescents.cat

Quant temps necessites per superar una ruptura amorosa?

per Adolescents.cat, el 2 d'abril de 2021 a les 06:00
Sabies que una ruptura amorosa es pot detectar fins tres mesos abans que passi?
Això expliquen els experts de Reddit (r/BreakUps), un blog especialitzat a donar suport a aquells que han deixat enrere la seva relació de parella fa poc.


Al blog, a més a més, també es fa referència a les diverses etapes que passen les persones després de deixar-ho amb la seva parella i quant temps triguen a superar-les. Segons diversos estudis, de mitjana, tardem entre sis i nou mesos a refer-nos d'una ruptura sentimental, si bé aquest període pot variar en funció de diferents factors.

Un d'ells, i potser el més important, és l'actitud. I és que, si en comptes de passar pàgina ens aferrem als records viscuts, ens serà molt difícil tirar endavant. Cal doncs, fermesa i convicció, encara que no sempre sigui fàcil.


En aquest sentit, una investigació científica va concloure que la millor manera de superar una ruptura és veure la nostra (ex)parella d'una altra manera. És a dir, intentant reduir els sentiments que tenim cap a ella i prenent distàncies. No és senzill, però és la manera més "sana".


6 consells que t'ajudaran a superar una ruptura amorosa


10 cançons per plorar després d'una ruptura


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: