Logotip de Adolescents.cat

Què és la tendència Regencycore i per què s'ha posat de moda?

per Redacció, el 8 de febrer de 2021 a les 07:58
Les sèries fan tornar modes del passat que creiem enterrades i això és el que està passant amb Bridgerton. Des que es va estrenar que les vendes de peces i complements inspirats en la Regencycore no han parat d'augmentar. 

La Regencycore fa referència a l'època de la Regència a Anglaterra, un període comprès entre el 1811 i el 1820 en la qual està ambientada la famosa sèrie de Netflix. Les cotilles, les perles, les diademes...són alguns dels dissenys estrella de la producció. Dissenys que la gent no para de buscar per internet. 

 

Segons el portal Lyst, les cerques relacionades amb aquest tipus de peces han augmentat més d'un 50% des que es va emetre Bridgerton. Això ha fet que algunes marques de roba hagin creat col·leccions especials inspirades en el vestuari de la Regencycore. Us en portem alguns exemples.


1. Diademes. Veure aquí

2. Cotilla. Veure aquí

3. Arracades de perles. Veure aquí

4. Bolso bombonera. Veure aquí

5. Vestit midi encotillat. Veure aquí

6. Esmòquing de vellut. Veure aquí

7. Camisa satinada. Veure aquí


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: