Logotip de Adolescents.cat

Avui s'estrena una pel·lícula rodada en secret i protagonitzada per una de les vostres actrius preferides

per Redacció, el 5 de febrer de 2021 a les 10:52
Aquest divendres 5 de febrer s'estrena una producció de Netflix especial, Malcom & Marie. Diem que és especial perquè es va rodar en secret durant el confinament i en només dues setmanes

Un rodatge inèdit, amb tan sols 12 persones al set de gravació i amb els actors, Zendaya i John David Washington, cuidant-se del seu propi vestuari i maquillatge. 


La història, gravada tota en blanc i negre, explica la conversa que tenen el Malcom i la Marie després que ell, un exitós director de cinema, s'oblidi de mencionar-la durant un discurs d'agraïment per un premi rebut. El seu descuit desencadena una nit plena de pors, alegries i retrets. 

Es tracta d'una pel·lícula senzilla que exposa els alts i baixos que viuen totes les relacions amoroses. Així doncs, encara que els protagonistes formin part del món del cinema, ens hi podem sentir identificats i identificades.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: