Logotip de Adolescents.cat

5 consells per millorar la teva vida sexual

per Adolescents.cat, el 10 de març de 2021 a les 06:00
Cada persona és un món i generalitzar quan es parla de sexe és complicat. Ara bé, hi ha alguns consells que ens poden ajudar a totes i a totes a l'hora de millorar la nostra vida íntima. 

Us en deixem alguns:


Noves postures


Provar noves postures no només ajuda a conèixer millor al teu cos i proporcionar-te més plaer sinó que és una forma de trencar la monotonia i incrementar la diversió en les relacions.



No tenir relacions abans de dormir


Si vols rendir al màxim en una activitat, segurament no la deixaràs pel final del dia quan ja estàs totalment cansat/da, no? Doncs el mateix passa amb les relacions sexuals, ja que a la nit, després d'un dia ple de coses, només et ve de gust descansar.

Buscar l'orgasme


No ens hem de capficar en buscar l'orgasme. Tot el que succeeix durant el procés també ens fa gaudir. És important no crear-nos expectatives, perquè això ens por frustar i fer que gaudim menys del sexe.


Sexe en soledat


Quan estàs a una relació és fàcil caure en la idea que la sexualitat està lligada a la parella, però no és així. És molt important gaudir del plaer propi i explorar-se a un mateix, així podràs dir-li a la teva parella el que t'agrada i el que no.

Joguines sexuals


Utilitzar joguines sexuals de tant en tant van bé per trencar la rutina sexual a la qual estem habituats. Es recomana també que utilitzem lubricants, ja que ajuden a incrementar el plaer.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: