Logotip de Adolescents.cat

La macabra teoria sobre El Rey León que tothom comenta

per Adolescents.cat, el 3 de febrer de 2021 a les 10:15
El Rei Lleó és una de les produccions més famoses de Disney, però encara hi ha preguntes  sense respondre, com per exemple: què passa amb el cadàver de Mufasa?

Un TikToker anomenat @classyking0 ha desenvolupat una teoria ben argumentada sobre la mort del pare de Simba que s'ha fet viral en aquesta xarxa social i està sent molt comentada.


Tal com explica en el vídeo, el cadàver no torna a sortir, però sí que es pot veure una imatge de l'Scar parlant amb un crani de 'lleó' molt realista... Si a tot això se li suma, que les hienes no acostumen a menjar lleons adults, la conclusió és que Scar es va menjar al seu propi germà? Només Disney té la resposta!
 
@classyking0

Me and @notalexislol just figured this out #fyp #foryou #lionking #simba #mufasa


♬ Browser History OST - Jai P.
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: