Logotip de Adolescents.cat

Els 4 llenguatges de l'amor: amb quin et sents més identificat/da?

per Adolescents.cat, el 2 de febrer de 2021 a les 12:32
Segons un estudi fet pel doctor Gary Chapman hi ha diversos llenguatges de l'amor els quals estan vinculats als nostres valors i a la nostra manera d'entendre les relacions. A Psychology Today els detallen, són aquests:

1.Paraules d'afirmació


"Estic orgullós/a de tu", "Estàs molt guapo/a avui"... Si valores molt que la teva parella et doni suport i et reconforti amb expressions com aquestes, les paraules d'afirmació són el teu principal llenguatge de l'amor.

2.Actes de servei


"Ja he preparat el sopar", "Ja he fet això que em vas dir"... Si t'agrada que la teva parella et sorprengui amb coses intangibles, però de molt valor per a tu els actes de servei són el teu llenguatge de l'amor.

3.Temps de qualitat


"Marxem de viatge?", "Anem a sopar al teu restaurant preferit?", "Anem al cinema?"... Si el que més valores de la teva relació és passar estones amb la teva parella, passar temps de qualitat és el teu llenguatge de l'amor.

5.Contacte físic


Fer-te petons sense que t'ho esperis, abraçades... Si el que més valores és la passió i els gests afectuosos amb la teva parella, el contacte físic és el teu llenguatge de l'amor principal.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: