Logotip de Adolescents.cat

El polèmic motiu pel qual una escola ha decidit expulsar una de les seves alumnes

per Redacció, el 1 de febrer de 2021 a les 09:44
La Chloe Shelton, una nena de només vuit anys d'Oklahoma (els Estats Units), ha estat expulsada de l'escola per dir-li a una companya que estava enamorada d'ella. 

La menor, que es va declarar durant el pati, va ser portada immediatament a l'oficina del director. Un cop allà, un dels responsables del centre va assegurar a la Chloe que el que havia fet no estava bé i que "la Bíblia diu que les dones només poden tenir fills amb un home". 


Poc després, el centre va trucar a la família de la menor i els va comunicar que tant la Chloe com el seu germà, de cinc anys, quedaven expulsats perquè les seves "creences" no estaven "alineades" amb les de l'escola. I és que, el manual d'aquest centre assegura que "ser homosexual/bisexual" va en contra dels seus principis i que si els estudiants no "s'ajusten als estàndards i ideals del treball i la vida" perden el privilegi d'"assistir" a classe.

El cas de la Chloe ha generat molta polèmica a Oklahoma on desenes de persones han denunciat els fets i han volgut demostrar el seu suport a la família amb missatges d'afecte i regals. És molt trist que en ple segle XXI encara continuïn passant aquestes coses!

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: