Logotip de Adolescents.cat

Digues a quina professió t'agradaria dedicar-te i et direm una sèrie

per Adolescents.cat, el 13 de març de 2021 a les 06:00
Tens clar a que t'agradaria dedicar-te? Hem fet una llista amb algunes de les millors sèries sobre professions.

1.'Emily in Paris' - Moda


Emily, una jova estatunidenca, es trasllada a París per una oferta de feina inesperada i es convertirà en tota una 'influencer' en la ciutat de l'amor.

2.'MindHunter' - Psicología/ Criminología

Dos agents de l'FBI revolucionen les tècniques d'investigació per trobar les respostes sobre com atrapar assassins en sèrie i psicòpates.

3.'Borgen' - Política


Narra l'ascens de la carismàtica Bridgitte Nyborg, fins a convertir-se en la primera ministra de Dinamarca i, com això afecta tant a la seva vida professional com personal.

4.'How to get away with a murderer' - Dret

Tracta sobre un grup de cinc ambiciosos estudiants de Dret i la seva misteriosa professora, Analysse Keating.

5.'GirlBoss' - Freelance


Explica la història real de Sophia Amoruso, fundadora del gegant de moda vintage online, Nasty Gal i com va construir del no-res una empresa multimilionària en el sector tèxtil.

6. 'Mad men' - publicitat


Narra el començament i l'evolució d'una de les agències de publicitat més prestigioses dels anys 60 i de les persones que hi treballen.

7.'Press' - Periodisme


Les dues maneres diferents d'afrontar la mateixa informació en plena era digital: 'The Herald' un diari progressista i social contra 'The post', un tabloide sensacionalista. 

8.'Grey's Anatomy'- Medicina


Explica la vida dels metges i interins de l'hospital Seattle Grace. Relacions laborals, amoroses i moltes guàrdies.

9.'Brooklyn 99' - Policia

Explica les peripècies de diferents generacions de policies en la comissaria d'un dels barris més coneguts de Nova York, Brooklyn.

10.'Dinasty' - Empresari/a

Remake d'una de les telenovel·les més famoses dels Estats Units. Narra la història d'una família rica i de com aquesta lluita per controlar la seva fortuna i negocis.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: