Logotip de Adolescents.cat

Dues característiques que tenen les persones amb èxit

per Adolescents.cat, el 8 de febrer de 2021 a les 08:00

Tenen alguns trets en comú les persones amb èxit? Segons un estudi publicat a la revista Personality and Individual Differences, sí. En concret, l'anàlisi assenyala que hi ha dues característiques clau a l'hora de "triomfar": la consciència i l'obertura.

La consciència comprèn diversos factors rellevants per assolir l'èxit com l'esforç, la diligència, i l'autodisciplina. Així mateix, l'obertura es relaciona amb característiques com la curiositat, la independència i la iniciativa, totes tres molt valorades tant a nivell acadèmic com laboral.


Si bé hi ha alguns factors que són més innats que d'altres, tots ells es poden treballar: tothom té la capacitat de millorar les seves qualitats i aconseguir els seus objectius si s'ho proposa. El més important és ser conscient del que es vol i està obert a noves idees per tal de poder aplicar-les i assolir allò que ens hem proposat.

Cal doncs, i tal com asseguren els experts, un equilibri entre el nostre univers creatiu i cognitiu per poder assolir l'èxit.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: