Logotip de Adolescents.cat
Una vulnerabilitat a TikTok permet l'accés a dades de l'usuari com el número de telèfon, el nom o la configuració | Europa Press

Un error de TikTok permet l'accés a les dades dels usuaris

Una vulnerabilitat a TikTok permet l'accés a dades de l'usuari com el número de telèfon, el nom o la configuració | Europa Press
per Redacció, el 28 de gener de 2021 a les 10:34
Una vulnerabilitat detectada a la xarxa social TikTok permet l'accés a dades de l'usuari com el número de telèfon, el nom, la foto de perfil, l'avatar o, fins i tot, configuració del perfil, segons han descobert els investigadors de Check Point Research.

TikTok és una de les aplicacions socials més populars de l'actualitat, amb més de mil milions d'usuaris en més de 150 països de tot el món. La vulnerabilitat identificada, en concret, es troba en la funció "Trobar amics", tal com informen des de Check Point.

 

Mitjançant aquesta eina, un ciberdelinqüent pot accedir a la informació del perfil de l'usuari (número de telèfon, nom, foto de perfil, avatar, identificacions úniques i configuració del perfil) el qual permet crear una base de dades que posteriorment podria utilitzar-se per a activitats delicitives, com ara suplantar la identitat d'algú.


Check Point informa en un comunicat que va compartir el seu descobriment amb ByteDance, l'empresa responsable de TikTok, la qual ja hauria solucionat el problema. De totes maneres, els experts recomanen no compartir dades privades en aquest tipus d'aplicacions, com ara el nostre número de telèfon.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: