Logotip de Adolescents.cat

Mor el raper 6 Dogs als 21 anys

per Redacció, el 28 de gener de 2021 a les 09:08
El raper Chase Amick, més conegut pel seu nom artístic, 6 Dogs, ha mort als 21 anys per causes que encara no s'han fet públiques. 

Nascut a Atlanta, Geòrgia, va fer el salt a la fama el 2016 quan el va fitxar la discogràfica Interscope Rècords. Amb temes d'èxit com 'Faygo dreams', amb més de 15 milions de visualitzacions a YouTube, 'Flossing', 'Buttcheeks' o 'Someone', entre altres, va enamorar milers de seguidors. 


Rapers com Lil Xan, que el recorda com un "autèntic pioner", o el productor Benny Blanco, que el defineix com "una de les ànimes més càlides que ha conegut", s'han volgut acomiadar d'ell a través de les xarxes socials.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: