Logotip de Adolescents.cat

Un famós actor denuncia que fa més d'11 anys que rep insults per haver fet aquest personatge

per Redacció, el 27 de gener de 2021 a les 09:37
Us recordeu de Daniel Retuerta? És l'actor que apareixia a El Internado com a Roque Sánchez, un dels personatges més odiats de la sèrie pel seu paper de traïdor i manipulador.

Doncs bé, fa pocs dies l'actor ha denunciat per Twitter que 11 anys després de l'última emissió, encara segueix rebent insults per part d'espectadors que confonen la realitat amb la ficció. Gent que li envia comentaris ofensius i amenaces pel simple fet d'haver interpretat un paper que no agradava. L'actor, que recentment ha participat en altres sèries com a 'Servir i Proteger' de TVE, ha volgut compartir aquest tipus de missatges amb els seus seguidors per conscienciar que darrere la pantalla hi ha algú de carn i ossos. 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: