Logotip de Adolescents.cat

El punt K, la zona erògena que molta gent encara no coneix

per Redacció, el 25 de gener de 2021 a les 16:37
Tot i que el punt G és la zona de plaer més coneguda, hi ha altres parts erògenes del nostre cos que també ens poden ajudar a arribar a l'orgasme i fins i tot a aconseguir un clímax més intens. Un d'ells és el punt K, identificat per la sexòloga Baraba Kessling fa més de 20 anys, però encara força desconegut per a moltes persones. 

Aquesta zona es troba al final de la vagina, prop del coll de l'úter. Així doncs, per estimular-lo amb la masturbació, es recomana utilitzar els dits o una joguina sexual allargada, com ara un vibrador. En aquest sentit, també és aconsellable estirar-se amb la panxa cap amunt i amb les cames flexionades, per tal de poder arribar al punt K amb més facilitat.


naked orgasm GIF

I en parella?


Hi ha diverses postures que afavoreixen l'estimulació del punt K: 

La L 
Un dels membres de la parella estira la part superior del cos damunt el llit i col·loca les cames a terra. L'altre se situa darrere seu i el/l'estimula amb els dits, la penetració o una joguina sexual. A més a més, aquesta postura permet estimular altres punts de plaer a la vegada i també jugar amb els moviments del cos. 

El 5 
Un dels membres de la parella s'estira amb l'esquena tocant el llit, terra..., aixeca les cames i col·loca les seves mans damunt de l'espatlla de la seva parella. L'altra persona, de genolls, li estimula el punt K penetrant-la o utilitzant els dits.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: