Logotip de Adolescents.cat

La polèmica pel vídeo sexual de La Isla de las Tentaciones (i l'aplaudit missatge d'un instagramer)

per Redacció, el 25 de gener de 2021 a les 11:54
La Isla de las Tentaciones 3 ha començat envoltada de polèmica. Poc després que s'estrenés el programa, es va filtrar un vídeo sexual protagonitzat per la Marina i l'Isaac, dos dels concursants d'aquesta nova edició. 

El clip va ser gravat a l'habitació d'ella i, segons els responsables del "reality", no hi havia autorització per publicar-lo. De fet, la productora de La Isla de las Tentaciones ha assegurat que ells no tenen res a veure amb la difusió d'aquesta gravació i que han obert "una investigació interna" per aclarir què ha passat. Per la seva banda, la Marina i l'Isaac han denunciat els fets, que ara estan en mans de la justícia. 


Tot plegat ha fet que les xarxes socials s'omplissin de comentaris i molts d'ells, ofensius. Hi ha molts missatges en què es menysprea la Marina i se l'acusa de ser "una guarra" per haver estat infidel a la seva parella. Missatges amb un to clarament sexista en què se la culpabilitza a ella de tot el que ha passat. 

Així ho assenyala l'escriptor Roy Galán al seu Instagram on ha publicat una reflexió que ja suma milers de likes. "L'Isaac és un campió per haver fet caure la Marina i la Marina és una dona perillosa per haver caigut. Sembla que les 'dones que no actuen bé' no es mereixen cap respecte. Que si la Marina ha estat infidel es pot fer el que es vulgui amb ella", diu el post. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Roy Galán (@roygalan)



I és que segons Roy Galan, sempre es culpabilitza molt més a les dones que als homes en temes d'infidelitat. I no només això, sinó que se les "castiga" i se'ls hi posa etiquetes ofensives com si ja no valguessin per a res. Què en penseu del post de Roy Galán? I del que està passant amb el programa?
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: