Logotip de Adolescents.cat

Sabrina Carpenter respon així a la polèmica que va viure arran del drama amorós entre ella, Joshua Bassett i Olivia Rodrigo

per Redacció, el 19 de juliol de 2022 a les 06:00
Ja fa més d'un any que Olivia Rodrigo triomfava amb Drivers License, una de les cançons amb més èxit del 2021. I és que, a banda de ser molt bona, la història de desamor que explicava va generar tota mena de comentaris i especulacions.

Drivers License narra la fi d'una història d'amor, suposadament la de la cantant amb Joshua Bassett, company d'Olivia Rodrigo a High School Musical:The Musical.

Els actors es van conèixer durant el rodatge i haurien mantingut una relació que va durar fins a la quarantena, a principis de l'any passat. Al cap de poc de deixar-ho, ell va començar a sortir amb Sabrina Carpenter, una actriu i cantant nord-americana coneguda per produccions com The Goodwin Games.
 

De fet, es creu que l'estrofa de la cançó de Drivers License, "probablement estàs amb aquella noia rossa que sempre em va fer dubtar", és una clara referència a Sabrina Carpenter.

Doncs bé aquest 15 de juliol Sabrina Carpenter ha publicat el seu nou àlbum Emails can't send i hi ha algunes cançons que s'han interpretat com una resposta a tot el que va passar. En concret, es creu que Because I liked a boy parla de la polèmica en la qual es va veure immersa la cantant. Us deixem amb algunes frases:


"When everything went down, we'd aready broken up"

"Quan tot es va ensorrar, ja havíem trencat". Amb aquesta frase la cantant vol deixar clar que, quan va començar a rebre tota mena d'insults i comentaris per la seva relació amb Joshua Bassett, ja havien trencat.

"I'm slut"

  "Sóc una put*". Sabrina Carpenter fa referència a un dels insults que més va rebre després de la publicació de Drivers License.

"I got death threats filling up semi trucks"

  "Tinc tantes amenaces de mort que omplen camions". La cantant remarca que no va rebre només insults, sinó també amenaces contra ella i persones del seu entorn.

"Tell me who I am, guess I don't have a choice"

  "Digues-me qui sóc perquè suposo que no puc triar". Amb aquesta frase Sabrina Carpenter afirma que ella en cap moment va poder explicar la seva versió dels fets o, que en cap cas, se la va escoltar.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: