Logotip de Adolescents.cat

5 sèries adolescents poc conegudes per veure aquest cap de setmana

per Redacció, el 22 de gener de 2021 a les 10:46
T'encanten les sèries adolescents però t'has quedat sense idees desprès de veure les més famoses? Et presentem una llista de cinc sèries adolescents que potser desconeixeu però us encantaran!


1.'The Wids'


Explica la història d'un grup d'adolescents que ha d'intentar sobreviure després que un avió els deixés a una illa deserta. Una sèrie plena d'enfrontaments, aliances, secrets i traumes que t'enganxarà des del primer moment. La sèrie es pot veure a la plataforma Amazon Prime Video.


2.'Grand Army


La lluita de cinc adolescents d'un institut de Brooklyn per l'èxit, la supervivència i els seus objectius de cara al futur amb un món caòtic. Disponible a la plataforma Netflix.


3.'Dare me'


Aquesta sèrie adolescent relata com la vida d'un grup d'animadores canvia per complet amb l'arribada d'una nova entrenadoraEs pot veure a la plataforma Netflix.


4.'Deadly Class'


Un adolescent orfe és reclutat i internat en un col·legi d'elit on estudien els fills dels grans mafiosos del país. Als problemes clàssics de l'adolescència se li sumen també els d'aprendre a conviure en un nou ambient hostil i perillós.


The Rain


Sis anys després que un agressiu virus propagat per la pluja acabés amb gairebé tots els habitants d'Escandinàvia, dos germans surten de la comoditat del seu búnquer per a tornar a una civilització que segurament ja no existeix. Aviat s'uniran a un grup de joves supervivents que també intenten descobrir si hi ha senyals de vida en una Escandinàvia abandonada. Es pot veure a la plataforma Netflix.


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: